Mahsun J Kapak

Mahsun J Dizisi 6. Bölüm Ne Zaman Yayında? Fragmanı İzle

Mahsun J’nin Beklenen 6. Bölüm Fragmanı Yayında!!

İstanbul’un kalabalık sokaklarında motokuryelik yaparak hayatını sürdüren Mahsun, borçlar içinde debelenirken, hayatını değiştirecek büyük bir yeteneğin farkına varır. Bu beklenmedik yeteneği, onu İstanbul’un gözde jigololarından biri yapmaya adaydır! Yanında ise, reklamcılıkta pek de başarılı sayılmayan ancak menajerlik konusunda iddialı arkadaşı Leyla vardır.

Oyuncu Kadrosu ve Dizi Hakkında Kısa Bilgiler 🌟

Oyuncu Karakter
Mahsun Karaca Mahsun
Leyla Hanoğlu Leyla

Bu dizi, toplam sekiz bölümden oluşan, izleyenleri Mahsun ve Leyla’nın komik, sıra dışı ve duygu yüklü maceralarına ortak eden bir yapım. Mahsun’u, daha önce “İllegal Hayatlar” filmiyle adından söz ettiren ve sosyal medyadaki videolarıyla milyonlara ulaşan Mahsun Karaca canlandırıyor.

Mahsun J’nin 6. Bölümü Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

23 Şubat 2024 Cuma gününden itibaren “Gibi” ve “Dünya Bu” dizilerinin başarılı yönetmeni Ömer Sinir’in yönetmenliğini üstlendiği Mahsun J serisinin altıncı bölümü ile sizlerle olacak. İstanbul’un arka sokaklarında gelişen bu ilginç hikaye, sizi eğlencenin, heyecanın ve duygusal anların içine çekecek.

🎬 Mahsun J serisi, kimsenin gerçek mutluluğu bulamadığı bu çağda, para, güç ve gerçek dostluk arasındaki ince çizgide yürüyen karakterlerin hikayesini anlatıyor. Mahsun ve Leyla’nın, mutluluğu kovalayan kalabalıklar arasında yaşadıkları sıra dışı maceralar, izleyiciye hem düşündürücü mesajlar veriyor hem de bolca kahkaha vaat ediyor.

Fragman yayınlandığında buradan ilk siz haberdar olacaksınız, takipte kalın!

Mahsun J 6.Bölüm Fragmanı İzle

Bir yanıt yazın