Sherlock Daughter

Sherlock & Daughter: The CW’den Heyecan Verici Yeni Dizi

The CW, ekrana yeni bir soluk getirecek, adeta gizem rüzgarları estirecek bir yapıma imza atıyor. David Thewlis‘ın (Fargo) başrolde parladığı, sıradışı bir dramayı konu alan “Sherlock & Daughter” adlı diziyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu nefes kesici seri, hiçbir gizemi çözmeden arkadaşlarını tehlikeye atmaktan kaçınan, ancak bu kez kendini alışılmadık bir vakayla yüz yüze bulan Sherlock Holmes karakteri etrafında dönüyor. Thewlis’ın canlandırdığı Holmes, Amerikalı Amelia ile yollarının kesişmesiyle hayatının dönüm noktasına ulaşır. Amelia, annesinin esrarengiz ölümünün ardından, babasının Sherlock olabileceğini öğrenir. İkilinin, birbirlerinden tamamen farklı geçmişlere ve karakterlere rağmen, bir araya gelip küresel bir komployu çözmeleri ve Amelia’nın Sherlock’un gerçek kızı olup olmadığını ortaya çıkarmaları gerekmektedir.

Blu Hunt (The Originals, Another Life), dizide Amelia karakterine hayat verecek. Dougray Scott (Batwoman), Holmes’un azılı düşmanı Moriarty olarak karşımıza çıkacak ve hikayeye derinlik katacak.

Dizinin arkasındaki yaratıcı zeka; Brendan Foley (Cold Courage) tarafından sergileniyor. Foley, aynı zamanda dizinin yazarı ve yönetici yapımcılığını üstleniyor. James Duff (Major Crimes) ise yürütücü ve yönetici yapımcı koltuğunda. Escapade Media işbirliğiyle, Karine Martin, Chris Philip, Peter Gerwe, Dominic Barlow ve Ivan Dunleavy de yönetici yapımcı olarak projeye destek veriyor. “Sherlock & Daughter”, Starlings Television Distribution, Albion Television ve StoryFirst’in ortak yapımı olup, izleyicileri adeta bir macera fırtınasına sürükleyecek.

Oyuncu Kadrosu Tablosu:

Oyuncu Karakter
David Thewlis Sherlock Holmes
Blu Hunt Amelia
Dougray Scott Moriarty

Bu dizinin, gizem ve drama severlerin kalbini fethetmesi bekleniyor. Sherlock Holmes hikayelerinin benzersiz bir yorumu olan “Sherlock & Daughter”, izleyicileri koltuklarına kilitleyecek.

Bir yanıt yazın