Gibi Exxen

Gibi 5.Sezon Fragmanı Yayınlandı | İzleyin

Gibi’nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Herkesin sabırsızlıkla beklediği Gibi dizisinin beşinci sezonuyla ilgili heyecan dolu bir fragman gözler önüne serildi. Bu fragman, yeni sezonun neşe ve heyecan vaat ettiğini gösteriyor. Ancak, hayranlarının merakla beklediği yayın tarihi henüz duyurulmadı.

“Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir; ancak kalan sağlarla hala dimdik ayaktayız.”

💫 #Gibi yeni bölümleriyle yakında #EXXEN‘de sizlerle buluşacak!

Gibi’nin 5. Sezonundan İlk Fragman EXXEN’de Yayında!

EXXEN platformunda izleyiciyle buluşan ve komedi türündeki Gibi dizisinin beşinci sezon fragmanı yayınlandı. Feyyaz Yiğit’in yaratıcılığı ve başrol oyunculuğuyla öne çıkan dizide, Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’un eğlenceli ve karmaşık hikâyeleri devam ediyor. Yeni sezonda da bu üçlünün maceralarına şahit olacağız.

REKLAM

Gibi’nin Yeni Sezonunda Oyuncu Kadrosu

Gibi dizisinin beşinci sezonunda, dizinin kalbinde yer alan Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi isimlerden oluşan ana kadro yine bizlerle. Diğer oyuncularla ilgili detaylar şimdilik gizemini koruyor.

Oyuncu Karakter
Feyyaz Yiğit Yılmaz
Kıvanç Kılıç İlkkan
Ahmet Kürşat Öçalan Ersoy

Dizi hayranları, yeni sezonda bu sevilen karakterlerin yanı sıra, yeni yüzler ve sürpriz konuk oyuncuları da görebilir. Gibi‘nin yeni sezonu, komedi dolu anlar ve unutulmaz hikayelerle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yayın tarihi için gözler EXXEN’in resmi duyurularında

Gibi 5.Sezon Fragmanı İzleyin

Bir yanıt yazın